O podjetju

Kdo smo

Podjetje združuje cca. 30 odgovornih, visoko motiviranih strokovnjakov s področja gradbeništva. Trudimo se prisluhniti vašim željam, da najdemo rešitve za domove, večstanovanjske stavbe, poslovne prostore in druge objekte. 

Uspešno in kvalitetno izvajamo dela kot so: fasaderstvo, suhomontaža, slikopleskarstvo, označbe, … Naše podjetje JANKO team d.o.o. deluje pod okriljem kvalitetnega in zanesljivega kadra ter si prizadeva imeti zadovoljne stranke. Naša vizija podjetja je delo izpeljati strokovno, kvalitetno, zanesljivo in po naročilu stranke.

Smo družinsko slikopleskarsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami in s strokovnim znanjem. Ravno zato vam bomo znali prisluhniti in skupaj bomo našli rešitve za vaš dom, poslovne prostore ali druge objekte. Prisluhnemo vašim željam in potrebam ter vam tudi strokovno svetujemo pri izbiri barv in tehnologiji izvedbe. 

V slikopleskarstvu uporabljamo najmodernejša orodja in materiale, preverjene in izpopolnjene metode dela. Izpolnjujemo obljube in pričakovanja. Ustrežemo še tako visokim zahtevam strank, kar nas vzpodbuja, da nikoli ne zamudimo koraka s časom. 

Slikopleskarstvo izvajamo in obračunavamo po veljavnih normativih in standardih. Na opravljeno delo dajemo garancijo dve leti ali več. V času garancije jamčimo tudi vsa popravila.

Pozorni smo na vrsto in stanje podlage, izvedemo vse potrebne faze za pripravo podlage na beljenje in pleskanje. Izvajamo zidarsko beljenje, brušenje in kitanje različnih podlag, bandažiranje stikov, struganje površin in drugo. Kite, premaze in druga gradiva za slikopleskarstvo uporabljamo v skladu z navodili proizvajalca.

Naše reference zajemajo vse moderne tehnike:

  •  klasično slikanje
  •  pleskanje (v vseh odtenkih barvnih kart)
  •  dekorativni ometi (marmorin, špatolato, tamponato)
  •  glajenje sten in stropov (ročno in strojno)
  •  odstranjevanje starih barv in tapet
  •  pleskanje kovinskih konstrukcij, radiatorjev, ograj, drogov
  •  pleskanje lesenih površin: napuščev, oken in vrat
  •  prostore zaščitimo ter za seboj pospravimo

 

Smo podjetje, ki združuje visoko motivirane, odgovorne, k spremembam orientirane posameznike. Skupaj tvorimo močno ekipo, ki zmore premakniti tudi, kar se zdi nepremakljivo.